Over ons

Na ruim 20 jaar als projectleider te hebben gewerkt bij verschillende grote industriële aannemers beslist Paul Ceulemans in 2009 om zelfstandig verder te gaan en richt hiertoe Projectmasters op. Projectmasters richt zich aanvankelijk op de markt van semi-industriële gebouwen maar al snel komen daar woningen, appartementen en renovaties bij, kortom het volledige scala van aannemingswerken.

Met een vast projectteam van 6 personen worden de voorkomende projecten zorgvuldig gescreend, gecalculeerd en na binnenkomst van de nodige vergunningen in uitvoering genomen. Projectmasters heeft in uitvoering geen beperkingen ten aanzien van materiaalgebruik. Zo worden staal, hout en betonstructuren zowel afzonderlijk als in combinatie met elkaar gebruikt. Een en ander uiteraard in nauw overleg met de klant en de betrokken architect.

De vlakke organisatiestructuur en gemotiveerde medewerkers van Projectmasters zorgen voor een hoog rendement en lage overheadkosten. Iets waar u als klant direct van profiteert.

Wilt u eens vrijblijvend kennismaken met Projectmasters, een offerte aanvragen of heeft u bouwplannen maar zit u dringend om advies verlegen dan kunt u ons altijd bellen of mailen voor een afspraak.